Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elismerések

Nagy Györgyi Életműdíjat kapott a Magyar Kerékpár Szövetségtől a több évtizedes edzői munkájáért
A BAJ KSE teremkerékpár csapatának egyre bővülő létszáma, a szuper utánpótlás és természetesen a fantasztikus hazai és nemzetközi eredmények mutatják, hogy mennyire megérdemli Györgyi néni ezt a kitüntetést!  

 

A legeredményesebb sportolókat köszöntötték!

Immáron 18. alkalommal köszöntötte a tatai önkormányzat a város legeredményesebb sportolóit, és edzőit.

A legjobbak Teremkerékpár sportban:tata2014.jpg
A Baj KSE versenyzői szép sikereket arattak 2014-ben is. Ők a következők: Balogh Boglárka, Becsák Alexandra, Goldschmidt Réka, Sugta Julianna.
Edzőjük: Nagy Györgyi 

Gratulálunk!

Forrás: www.tata.hu

-------------------------------------------------------------------------

Év sportolója 2012 díjátadó

 
Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség 2012 december 30-án ünnepélyes keretek között adta át az év sportolójának járó elismeréseket 8 kiváló kerékpárosának. A díjkiosztó Arató Gábor és a Manuli Stretch támogatásával jött létre a Derisport jóvoltából, közösen a Magyar Judo Szövetséggel és a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel, de úszók és vízilabdások is különdíjban részesültek.Teremkerékpáros szakágban két korábbi EB bronzérmes páros kapta a megtisztelő címet, Nagy Györgyi és Kovács Balázs tanítványai , akik idén VB negyedik és ötödik hellyel öregbítették Magyarország hírnevét.

 

gfgr.jpg

 

Az év sportolói lettek:
Országúti kerékpár
férfi: Lovassy Krisztián (edző: Pataki Ibolya)
női: Szeghalminé Kenyó Anita (edző: Szeghalmi Bálint)

Pályakerékpár
férfi: Szalontay Sándor (edző: Somogyi Miklós)
női: Kercsó-Magos Zsuzsanna (edző: Pataki Ibolya)

Teremkerékpár
férfi páros: Paróczi Lénárt és Dévényi Bálint (edző: Kovács Balázs)
női páros: Szakály Kinga és Buzer Nikolett (edző: Nagy Györgyi)

A hazai kerékpársport 2012. évi legeredményesebb sportolói edzőik kíséretében vették át a megtisztelő elismeréseket. Nagy öröm volt, hogy közel húsz év után, hagyományteremtő jelleggel, ismét ünnepélyes külsőségek közepette lettek a díjak átadva. A díjátadót a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnökének meghívására megtisztelte jelenlétével Katona Kálmán MKSZ elnök is.

A versenyzők az ünnepélyes ceremóniát követően rövid "stúdióbeszélgetésen" vettek részt, amely keretében - a nézők és a sajtó képviselőinek legnagyobb örömére - sportpályafutásukról, szakági sajátosságaikról és 2013. évi terveikről beszéltek.

További kapcsolódó híranyagok a MOB és a Hír TV honlapjain:

http://www.mob.hu/sportszovetsegek-ev-sportoloja-2012-dijatado

www.mno.hu/sport

 Több kép a Képgalériában!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sg8.jpg
Elismerések a megye legjobb sportolóinak 2009-ben

 

 

 

 

 

Csapat: 
  Baj KSE Kerékpár Szakosztály (Nagy Györgyi)

Forrás: www.kemoh.hu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE LEGJOBB CSAPATAI 2008

sportdij2009.jpg

 

BAJ KSE KERÉKPÁR SZAKOSZTÁLY
edző: Nagy Györgyi
A sportág magyarországi történetének kulcsszereplői a baji teremkerék-párosok, akik több mint 15 éve honosították meg hazánkban e sportágat. 2008-ban Buzer Nikolett és Szakály Kinga páros gyakorlatát az EB-n III. hellyel ismerték el a bírák, a négyes pedig IV. helyezést érte el. Megyesi Dóra személyében pedig nemzetközi versenybíróval büszkélkedhetnek.
Edzőjük, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: Nagy Györgyi

A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI SPORTSZÖVETSÉGEK SZÖVETSÉGEI KÜLÖNDÍJAI-ban Nagy Györgyi, a Kerékpáros Szakosztály vezetője, szövetségi kapitány, Katona Géza, a Komárom-Esztergom Megyei Birkózó Szövetség megbízott vezetője, valamint Szappanos István, a Komárom-Esztergom Megyei Kézilabda Szövetség elnöke részesült. A díjakat Horváthy Lóránt, a Komárom-Esztergom megyei Sportszövetségek Szövetségének elnöke adta át.

Forrás: www.kemoh.hu